Kort & Godt – Rett fra Ovnen

I denne serien finner vi tre klassiske Norske smaksfavoritter tilpasset i størrelse for mindre husstander; den lille familien, de som bor alene og den som vil ha ferskt brød hver dag.

Alle brødene er produsert på vårt bakeri på Flatåsen i Trondheim.

Kort og godt: Et litt mindre brød.

Velg et kortere brød når et vanlig brød blir litt for mye. Da rekker du å spise det mens det ennå er ferskt og unngår å kaste tørt, gammelt brød. Bedre for deg, bedre for miljøet.

GROVBRØD
Et grovt og fiberrikt brød bakt med linfrø og maltekstrakt for ekstra god smak
Vekt: ca. 500 g
Grovhet: 100%

FLERKORN
Et sødmefullt kornbrød bakt med sirup og toppet med linfrø og sesamfrø.
Vekt: ca. 450 g
Grovhet: 55%

HVETELOFF
En aromatisk loff med tydelig saltsmak som passer godt til supper, gryteretter o.l.
Vekt: ca. 450 g
Grovhet: 0%