Panert sei med ertekrem og bakt søtpotet

INGREDIENSER

1 pakke panert sei
1 pose erter
1 søtpotet
1 rødløk1 sitron
6-7 cherrytomater 
1 dl olivenolje
Matolje
Smør
Bladpersille
Salt og pepper

SLIK GJØR DU

Skrell søtpotet og skjær i store biter. Sett den i ovnen på 180 grader, i cirka 15-20 minutter (til søtpoteten er mør)

Ha erter i en kjele med vann, og kok. Sil av nesten alt vannet. Ha smør i ertene og miks sammen med en stavmikser til det blir en skikkelig grønn krem. Krydre med salt og pepper.

Lag sausen ved å finkutte løk, tomat og bladpersille. Ha det over i et glass med olivenolje og to gode skvis sitronsaft. Smak til sausen med salt og pepper og rør sammen.

Stek panert sei i litt olje i en panne på medium varme. Cirka 5-7 minutter.

Legg ertekremen på en tallerken, med den panerte seien og søtpotet. Topp med sausen!